skip to Main Content

5 tips om een herfstdip te voorkomen

Gisteren was het officieel de start van de herfst – alhoewel ik het gevoel heb dat dat seizoen al even in het land is…

Veel mensen krijgen in de komende donkere dagen ‘bij het vallen van de bladeren’ last van een dipje, sombere gevoelens en depressie.

Ik vond op de site van Libelle 5 tips om een herfstdip te voorkomen.

Waar ik tijdens de herfst extra aandacht aan besteed, is het drinken van mijn dagelijks glaasje Greens Power. Tijdens de zomermaanden durf ik het wel eens vergeten maar nu de dagen korter worden, kunnen we wel wat extra energie gebruiken ;-)

Het is een 100% natuurlijke “mix” van 12 superfoods (waaronder groene thee, gerstegras, chlorella, spirulina, anti-oxidanten uit rode wijn, ginseng, acerola,..) die een bom aan vitaminen, mineralen, vezels, enzymen, probiotica en sporenelementen bevat.

Een glaasje Greens Power geeft natuurlijke energie en stimuleert de interne reiniging van ons lichaam (wat natuurlijk ook belangrijk is voor een mooie huid want een teveel aan afvalstoffen komt als eerste tot uiting in onze huid in de vorm van eczeem en puistjes)

Als je interesse hebt om Greens Power in huis te halen, kan dat via deze link.

 

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: Verminder jouw rimpels, 100% natuurlijk 

Leer hoe je jouw huid van binnenuit verzorgt en voedt, want een strakke, mooie huid ontstaat van binnen in ons lichaam (en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant op smeert)

x

Send this to friend