skip to Main Content

5 tips voor een frisse look in minder dan 1 minuut

Heb je een vermoeiende dag achter de rug en moet je nog naar een leuk etentje? Of heb je een zware nacht gehad?

Vandaag deel ik 5 tips met je om in minder dan 1 minuut een frisse look te krijgen!

TIP 1 – Een ijsklontje

Na het reinigen van je gezicht, ga je met een ijsblokje over je huid. Zo zullen je poriën zich sluiten en zijn ze minder zichtbaar.

TIP 2 – Spring 1 minuut

Spring gedurende 60 seconden ter plaatse. Je zal meteen een gezond blosje op je wangen krijgen.


Banner Colinde kein


TIP 3 – Lichte oogschaduw

Breng een lichte  kleur oogschaduw aan (liefst zonder glitters) in je binnenste ooghoek. Je zal er meteen fris en wakker uitzien.

Wat ook kan helpen als je je nog helemaal moet opmaken – een highlighter aanbrengen in je binnenste ooghoek voor je je foundation aanbrengt.

TIP 4 – Gebruik géén zwart oogpotlood

Dit is een tip die ik al jaaaaaren gebruik!

Gebruik een bruin oogpotlood aan de binnenkant van je bovenste wimperrand. Zwart is vaak te hard.

Door het subtielere contrast tussen het witte van je ogen en het bruine oogpotlood zie je er meteen veel frisser uit.

TIP 5 – Stop met zoet

Als je veel suiker eet, heb je vaak minder collageen. Dat zal op zijn beurt leiden tot fijne lijntjes en rimpels. Ga in de plaats daarvan voor een gezonde snack.

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend