5 tips voor een frisse look in minder dan 1 minuut

Heb je een vermoeiende dag achter de rug en moet je nog naar een leuk etentje? Of heb je een zware nacht gehad?

Vandaag deel ik 5 tips met je om in minder dan 1 minuut een frisse look te krijgen!

TIP 1 – Een ijsklontje

Na het reinigen van je gezicht, ga je met een ijsblokje (heel zachtjes én heel lichtjes) over je huid. Zo zullen je poriën zich sluiten en zijn ze minder zichtbaar.

TIP 2 – Spring 1 minuut

Spring gedurende 60 seconden ter plaatse. Je zal meteen een gezond blosje op je wangen krijgen.

TIP 3 – Lichte oogschaduw

Breng een lichte  kleur oogschaduw aan (liefst zonder glitters) in je binnenste ooghoek. Je zal er meteen fris en wakker uitzien.

Wat ook kan helpen als je je nog helemaal moet opmaken – een highlighter aanbrengen in je binnenste ooghoek voor je je foundation aanbrengt.

TIP 4 – Gebruik géén zwart oogpotlood

Dit is een tip die ik al jaaaaaren gebruik!

Gebruik een bruin oogpotlood aan de binnenkant van je bovenste wimperrand. Zwart is vaak te hard.

Door het subtielere contrast tussen het witte van je ogen en het bruine oogpotlood zie je er meteen veel frisser uit.

TIP 5 – Stop met zoet

Als je veel suiker eet, heb je vaak minder collageen. Collageen is het hoofdbestanddeel van het bindweefsel in de menselijke huid en is dus verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid. Een tekort aan collageen zal leiden tot fijne lijntjes, meer rimpels en een doffe huid.

Ga in de plaats van een suikerrijke snack voor een stuk fruit, een handje vol noten, wortelstaafjes of een eiwitshake.

De aminozuren threonine, proline en glycine zijn nodig om collageen te produceren. Om zo lang mogelijk een mooie, egale en strakke huid te behouden, doe je er daarom goed aan om jouw gezond eetpatroon aan te vullen met een 100% natuurlijk aminozurencomplex, zoals Beauty Essentials.

Het grote voordeel van Beauty Essentials is dat het (bij mijn weten) het enige complete aminozurencomplex is dat ook nog eens 100% puur natuur is. Dus geen anti-klontermiddelen, vulstoffen of andere synthetische ingrediënten.

Heb je interesse om Beauty Essentials te gaan gebruiken, klik dan hier voor alle informatie en om een voorraadje in huis te halen.

Groetjes,

Amy

 

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?