skip to Main Content

7 tips om altijd mooi op foto’s te staan

Binnenkort is het weer de tijd van de communie- en lentefeesten of staan weer een aantal huwelijksfeesten op het programma … en daar is de fotograaf weer om dat mooie familiemoment vast te leggen.

Maar steeds weer opnieuw slaag je erin om de verkeerde houding aan te nemen? Of lijkt het alsof je een dubbele kin hebt als je achteraf de foto’s bekijkt? Die ene pose die je figuur écht geen eer aan doet?

Ik heb goed nieuws voor jullie, vandaag deel ik een paar tips met je waardoor jij vanaf nu altijd mooi op foto’s staat!

Kijk boven de lens

Deze truc gebruiken bijna al professionele fotografen. Als je boven de lens kijkt lijkt het wel alsof je juist meer in de camera kijkt dan als je daadwerkelijk in de camera kijkt. Als je je ogen open wilt houden is dit ook een goede tip.

Draai je hoofd naar rechts

Onderzoek heeft uitgewezen dat ons gezicht meer emotie toont aan de linker kant. Draai je hoofd een tikje naar rechts als je gefotografeerd wordt om er goed op te staan. Deze truc zorgt er namelijk voor dat je er natuurlijker én gelukkiger uitziet.

Draai je lichaam

Als je recht voor de camera staat oog je vaak wat dikker. Om dit te voorkomen draai je je ichaam een beetje naar de zijkant, op deze manier lijk je slanker en langer. Voor een perfect resultaat buig je je knie een beetje.

Sta met je arm(en) in je zij

Als je met je armen over elkaar staat lijk je vaak boos en ongelukkig. Een arm in je zij oogt veel natuurlijker en dit zorgt voor een prachtige foto. Houdt je armen niet super strak in je zij, maar neem een nonchalante houding aan.

Pas je make-up aan

Kies voor nude make-up. Als je te felle make-up op hebt lijk je vaak té opgemaakt en eindig je als een clown in het fotoalbum (believe me!). Naturelle make-up is altijd de beste optie als je foto’s maakt.

Lippenstift is heel belangrijk

Voor de dames die nooit lipstick of gloss ophebben: doe een kleurtje op als je op de foto gaat! De camera kan namelijk je lippen een beetje wegvagen met als gevolg dat je ‘liploos’ lijkt op de foto. Een kleurtje op je lippen voorkomt dit probleem en zorgt voor een prachtige lach.

Smile!

Als je op de foto gaat is het belangrijk dat je er zo natuurlijk mogelijk op staat. Denk aan alle mooie dingen in het leven en probeer te relaxen. Als je normaal ook met je tanden bloot lacht, doe dit dan ook op de foto. Houdt je lach niet in want dit zorgt voor een ingehouden effect.

Maar doe ook niet zoals mijn zoontje – Als je tegen hem durft zeggen ‘lach eens’ krijg je de meest onnatuurlijk brede lach te zien waarbij je tot op zijn achterste kiezen kan kijken ;-)

Bron artikel – StyleToday

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x