Coolsculpting of cryo lipolyse – de nieuwe trend in figuurcorrectie?

Een paar weken geleden kwam ik in contact met Karin van Coolsculpting in Valkenswaard.

Coolsculpting is de nieuwe trend op het gebied van figuurcorrectie.

Daar waar je met trainen en diëten niet het gewenste resultaat bereikt, verwijdert Coolsculpting wel dat vervelende vet (tot 20% van het onderhuids vetweefsel per behandeling).

Let wel – coolsculpting is geschikt wanneer je kleine hoeveelheden vet op buik, billen en benen wil verwijderen. De methode is niet bedoeld om af te vallen, maar om de contouren van het lichaam te verbeteren.

Het is een technologie die je figuur corrigeert door vetcellen te bevriezen. Bevriezing van de vetcellen zorgt ervoor dat deze vernietigd worden en op een natuurlijke manier door uw lichaam worden afgevoerd.

Door gecontroleerde koeling van het vetweefsel gaan de bruine vetcellen de witte vetcellen aansturen om over te gaan tot de verbranding van hun inhoud. Door deze verbranding zal de vetcel imploderen wat zich vertaalt in omtrekverlies!

coolsculpting werking

Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen vetcellen aangepakt worden zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen.

De behandeling is veilig, snel, efficiënt en pijnloos en je hebt helemaal geen herstelperiode. De resultaten langdurig en verbazingwekkend.

Het duurt ongeveer een uurtje, je kan relaxed op een bedje liggen en een boek lezen – even wat extra me-time :-)

Coolsculpting is uitermate geschikt voor verschillende probleemzones, zoals buik, billen, bovenbenen enz. Doordat de vetcellen op deze plaatsen slecht doorbloed zijn, is het vaak erg moeilijk om juist daar vetreductie te realiseren door middel van sporten en gezond eten.

Het toestel heeft een inwendige koeler die een bepaalde hoeveelheid vloeistof koelt. De koele pads koelen tot 2 graden. 1 koelpad is 30 x 29 cm, hierdoor kan je een grote zone behandelen.

Coolsculpting valkenswaard

Het is wetenschappelijk bewezen dat de inhoud van de vetcel definitief weg blijft.

Dit wil niet zeggen dat je zoveel en ongezond kan eten als je wil, bij een te ongezonde levensstijl gaan de centimeters er uiteindelijk toch weer bijkomen.

Het is een behandeling die zich hoofdzakelijk profileert op omtrekverlies en niet op kilo’s.

Extra pluspuntje (voor mij toch): wanneer je zo snel omtrekverlies hebt geeft dit een positieve mentale boost om beter op je voeding te letten en zo ook de strijd tegen de kilo’s aan te gaan.

coolsculptingTOP10

PS: Ik heb van de top 10 alvast 6 redenen (1-3 en 8-10) om het uit te proberen én dat heb ik alvast gedaan afgelopen week. Ik ben enorm nieuwsgierig of het mij gaat helpen om mijn ‘bolle buikje’ te reduceren.

Ik ga 3 behandelingen bij Karin @ Coolsculpting Valkenswaard laten doen.

Behandeling 1 is al een feit. De eerste resultaten zou ik na een 4-tal weken kunnen zien.

Dit is omdat de vetcellen geleidelijk aan door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd worden via de lever en de nieren net omdat de huid zich zo kan aanpassen aan de slankere contouren zonder te verslappen.

Een kuur is daarom verspreid over een tijdsbestek van 12 weken om maximale efficiëntie te kunnen realiseren.

Gemiddeld verdwijnt ca. 20% van de vetcellen al na één behandeling. Het aantal behandelingen varieert naargelang het volume van de vetrol.

Ben jij ook benieuwd? Na mijn 3 behandelingen post ik hier zeker het resultaat!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?