Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

De perfecte winterjas voor ieder figuur

De herfst is vorige week officieel begonnen, de dagen worden kouder – alhoewel de temperaturen niet echt hoog zijn geweest deze zomer. Daarmee worden de zomerkleren ook weer traditioneel opgeborgen én is een degelijke herfst/winterjas geen overbodige luxe.

Natuurlijk is dit meteen ook een goed excuus om een nieuwe jas aan te schaffen. Want… hoe leuk is het om het seizoen in te gaan met een nieuwe, hippe winterjas?

Ik vind het wel altijd moeilijk om een degelijke herfst/winterjas te vinden…

Ik wil er natuurlijk wel goed bijlopen en vind het daarom ook belangrijk om te investeren in een goede herfst/winterjas.

Je draagt je jas regelmatig (in tegenstelling tot in de lente/zomer), ga dus voor een model dat goed bij jouw figuur past.

Vandaag geef ik jullie een aantal belangrijke tips, die helpen bij het aanschaffen van de ideale jas voor JOU!

Heb je last van lovehandles?

Kies een model van jas dat wat langer valt en ietsje uitloopt bij de lovehandles (die je natuurlijk wilt camoufleren). Kies geen jas met tailleriem, deze tailleriem zal je lovehandles juist extra benadrukken. De manteljas is ideaal!

lovehandles

Heb je last van bredere schouders?

Kies een model van jas die aan de onderkant uitloopt en probeer opvallende kragen en schouderdetails te vermijden. Dit zorgt ervoor dat de schouders in evenwicht zijn met de rest van je figuur. Zo creëer je de ‘optische illusie’ van slanke schouders.

breed uitlopend

Heb je bredere heupen?

Kies voor een model van jas met accenten op de taille. Zo breng je ‘optisch’ evenwicht en creëer je een (ideaal) zandloperfiguur.

Heb je korte benen?

Ben je (net zoals mij) niet gezegend met een paar lange benen? No problem! Creëer optisch langere benen door een kort model jas te dragen. Op deze manier laat je zoveel mogelijk van je benen zien ;-)

Heb je grote borsten en breng je die liever niet éxtra onder de aandacht?

Leg zo min mogelijk accenten (lees: aandacht!) op de borsten. Kies dus geen model van jas met borstzakjes of details op de hoogte van de borst. Beter voor jou zijn jassen met een V-hals of talleriem.

jas v-hals

Heb je daarentegen kleine borsten?

Ga dan voor vrouwelijke modellen zoals de klassieke trenchcoat. Jij mag net wél accenten leggen op je borsten. Ik denk aan borstzakjes, grote kragen of andere opvallende details op borsthoogte in jouw jas zijn ideaal.

EXTRA – top 3 winterjassen 2014-2015!

1. De bontjas geeft je figuur extra volume en is daarom heel erg geschikt voor rechte figuurtypes en het zandloper figuur.

bontjas

2. De parka is tijdloos en stijlvol. Erg leuk aan de parka is dat ze vaak voorzien is van een capuchon. Geen overbodige luxe in ons regenachtige landje ;-)

3. De puffer jacket herken je aan het doorgestikte uiterlijk. Met dit model ben je goed voorbereid op de vrieskou. Maar… door het volumineuze model oog je voller dan je bent. Als je een appelfiguur hebt kun je daarom korte modellen beter vermijden.

pufferjacket

En nu maar shoppen! Veel winkels hebben de komende (herfst)weken opendeurdagen met vele leuke kortingen!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy