skip to Main Content

Een truc die werkt voor glanzend haar!

Een truc die uitstekend werkt voor gezonde glanzende lokken en ook nog budgetproof is én bovendien bijna iedereen in huis heeft: baking soda!

Baking soda (of zuiveringszout) zou het haar glanzender en gezonder maken.

Ook zorgt dit huis-, tuin- en keukenmiddeltje voor een minder vette haarbos en maakt het je haar na verloop van tijd zelfs dikker.

Reden genoeg om het eens te proberen, denk ik zo.

En het allermooiste, mocht het nog niet in je keukenkast staan – het kost slechts 2 à 3 euro in de supermarkt!

Maar hoe gebruik je het dan?

Neem één kop baking soda en mix dit met twee koppen water. Roer het goed door en verdeel het mengsel vervolgens over je natte haren en masseer het goed in.

Baking soda zorgt ervoor dat resten van verzorgingsproducten verdwijnen en verzacht en reinigt het haar op een natuurlijk wijze.

Laat het masker 2 à 3 minuutjes intrekken en dan spoel je het gewoon weer uit.

Daarnaast…

Vitaminen, mineralen en aminozuren zijn heel erg belangrijk voor de gezondheid van je haar. Eet gezond, drink voldoende water en zorg dat je deze stoffen dagelijks binnen krijgt.

Wat zijn aminozuren? En hoe kan je ze 100% natuurlijk weer terug aanvullen?

Door het innemen van een kwaliteitsvol voedingssupplement zoals ‘Beauty Essentials’.

Groetjes,

Amy x

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x