skip to Main Content

Een truc die werkt voor glanzend haar!

Een truc die uitstekend werkt voor gezonde glanzende lokken en ook nog budgetproof is én bovendien bijna iedereen in huis heeft: baking soda!

Baking soda (of zuiveringszout) zou het haar glanzender en gezonder maken.

Ook zorgt dit huis-, tuin- en keukenmiddeltje voor een minder vette haarbos en maakt het je haar na verloop van tijd zelfs dikker.

banner_dotted

Reden genoeg om het eens te proberen, denk ik zo.

En het allermooiste, mocht het nog niet in je keukenkast staan – het kost slechts 2 à 3 euro in de supermarkt!

Maar hoe gebruik je het dan?

Neem één kop baking soda en mix dit met twee koppen water. Roer het goed door en verdeel het mengsel vervolgens over je natte haren en masseer het goed in.

Baking soda zorgt ervoor dat resten van verzorgingsproducten verdwijnen en verzacht en reinigt het haar op een natuurlijk wijze.

Laat het ‘masker’ 2 à 3 minuutjes intrekken en dan spoel je het gewoon weer uit.

Klaar is Kees ;-)

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend