Hoe was je het beste je BH?

Hoe was je nu het beste je BH uit? En hoe vaak?

Hierover liggen de meningen nogal ver uiteen… de ene zweert bij handwas, de andere doet haar BH’s gewoon bij de kookwas/kleurenwas, de ene zal haar BH’s uitwassen na 1 dag, de andere pas na een week…

Hoe zit dat bij jou? Hoe was jij je BH uit zodat ie mooi én in vorm blijft? Zijn stevigheid (en toch ook soepelheid) blijft behouden? En hoe vaak was jij je BH uit?

Ik geef heel eerlijk toe – ik heb geen zin én geen tijd om mijn lingerie altijd met de hand te wassen – vooral geen zin eigenlijk ;-)

Ik vond op Flair.be een aantal leuke tips om het BH-wassen wat makkelijker te maken.

Op lingerie-experte.be vond ik ook nog deze nuttige informatie.

En hoe vaak was je nu best je BH? Prima Donna geeft dit advies:

Wanneer een beha moet gewassen worden, hangt echt af van vrouw tot vrouw. Sommige vrouwen zweten nu eenmaal sneller dan andere, waardoor de kledij en dus ook lingerie sneller toe zal zijn aan een wasbeurt. Om te bepalen wanneer jouw beha nood heeft aan een wasje ga je best af op je ogen en je geurzin.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?