Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Hoe was je het beste je BH?

Hoe was je nu het beste je BH uit? En hoe vaak?

Hierover liggen de meningen nogal ver uiteen… de ene zweert bij handwas, de andere doet haar BH’s gewoon bij de kookwas/kleurenwas, de ene zal haar BH’s uitwassen na 1 dag, de andere pas na een week…

Hoe zit dat bij jou? Hoe was jij je BH uit zodat ie mooi én in vorm blijft? Zijn stevigheid (en toch ook soepelheid) blijft behouden? En hoe vaak was jij je BH uit?

Ik geef heel eerlijk toe – ik heb geen zin én geen tijd om mijn lingerie altijd met de hand te wassen – vooral geen zin eigenlijk ;-)

Ik vond op Flair.be een aantal leuke tips om het BH-wassen wat makkelijker te maken.

Op lingerie-experte.be vond ik ook nog deze nuttige informatie.

En hoe vaak was je nu best je BH? Prima Donna geeft dit advies:

Wanneer een beha moet gewassen worden, hangt echt af van vrouw tot vrouw. Sommige vrouwen zweten nu eenmaal sneller dan andere, waardoor de kledij en dus ook lingerie sneller toe zal zijn aan een wasbeurt. Om te bepalen wanneer jouw beha nood heeft aan een wasje ga je best af op je ogen en je geurzin.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy