Hoeveel make up en producten gebruik jij dagelijks?

Elke dag brengen wij, vrouwen, talloze laagjes make-up en producten aan.

Maar hoeveel producten gebruiken we eigenlijk? Sta jij daar wel eens bij stil? Veel vrouwen nl. niet en schrikken wel even als ze alles eens opsommen :-)

Ik wil wel eens weten hoeveel producten mijn lezeressen dagelijks gebruiken. De één is heel minimalistisch en heeft aan een mascara al genoeg, terwijl de ander het liefst een heel arsenaal aan primers, drie kleuren oogschaduw, lippenstift mét lipgloos gebruikt enz…

Wat de uitkomst ook is – no need te be ashamed. Ik zal mijn lijstje alvast eerst publiceren.

Allright, we zullen eens nagaan:

1. Dagrème Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF50
2. Cléphar Pale Beige Powder Foundation
3. Fit Me Poeder 235 Pure Beige of ook de 220 Nude Beige – hier wissel ik nogal eens, ligt eraan hoe bleek ik me die dag voel ;-)
4. Lipgloss of lipstick – ik heb een héél arsenaal aan kleurtjes in huis, go with the flow of the day!
5. Fals Lash Telescopic Mascara van L’Oréal – Brown.

Dit zijn mijn basisjes voor elke dag, er zijn nog een paar dingen die ik extra gebruik als ik ‘s avonds weg ga OF door de dag ergens een meeting/gesprek heb OF mijn look nét dat beetje meer wil geven…

6. Luminous Primer ‘Deluxe’ – ik ben zo’n type dat gezegend is met een huidje waarop make-up écht snel verdwijnt, dus hier kan ik NIET zonder! Dit breng ik aan na mijn dagcrème en voor mijn foundation
7. Catrice Concealer – de groene om het rood wat weg te werken en de lichte voor (af en toe) mijn walletjes wat te camoufleren – gewoon snel met mijn vingers. Deze gebruik je ook na je dagcrème en voor je foundation
8. Eye & Lip Base ‘Deluxe’ – meestal alleen op mijn lippen, zo blijft mijn lipstick véél langer – als ik oogschaduw gebruik breng ik het ook aan op mijn bewegend ooglid, maar ik ben eigenlijk niet zo’n typische oogschaduw gebruikster – hier ook weer, na de dagcrème en voor de rest :-)
9. Lash Booster ‘Deluxe’ – onder mijn mascara voor extra lange en mooie wimpers, de mascara verdeelt zich zo veel mooier over de wimpers. En ja, ik durf deze zo door de week gewoon ook al wel eens gebruiken ;-)
10. Oogschaduw – ook hier weer niet echt een bepaald merk, maar allerlei kleurtjes aangepast aan de kledinglook, waar ik heen ga, …
11. Oogpotloodje Contour Khôl van L’Oréal – Brown
12. Blush! – is voor mij zoiets extra dat ik wel gebruik als ik ergens naartoe moet – Defining Duo Blush Pink van Catrice.

Ok, dus we komen op een totaal van 5 tot 12 producten, afhankelijk van mijn programma die dag.

Valt toch nog héél erg goed mee, zeker voor een blogster?

Natuurlijk ben ik ook erg benieuwd naar jullie aantal, dus laten we met zijn allen even tellen en reageren onderaan het artikel op mijn facebookpagina :-)

Hoeveel beautyproducten gebruik jij voor je dagelijkse make-up look?

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?