skip to Main Content

Ik doe mee aan de 28 dagen Zomer Fit Challenge!

De laatste tijd ontploft Facebook bijna van de Challenges. Dus heb ik besloten om eens mee te doen met zo’n Challenge!

Ik heb even gewikt en gewogen, want ik wil wel een onderbouwde Challenge doen – niet zo eentje van een zelf-uitgeroepen-kei-in-fitness-en-dieet-goeroe – want jammer genoeg kom je die heel vaak tegen. En dan hoort er één of ander duur dieet bij, of moet je een dvd-reeks aankopen … en ga zo maar door.

Ik heb gekozen voor een Challenge waar ik me goed bij voel, waar ik geen dure spullen moet kopen, gewoon goed advies, tips en video’s!

Ik ga de 28 dagen Zomer Fit Challenge van Margriet volgen!

Vanaf 1 mei 2015 is Margriet gestart met de Zomer Fit Challenge, een steuntje in de rug om de zomer gezond en fit te beginnen.

Je kan nu ook gerust nog instappen, dan eindig je gewoon een paar dagen later ;-)

Wil je met een maatje minder de zomer in? Is je voornemen minder te snoepen en gezonder te eten? Of wil je meer bewegen?

Schrijf je nu in!

Wat kun je tijdens deze 28 dagen verwachten?

– Elke dag een nieuwsbrief in je mailbox met handige tips

– Dagelijks advies van het Margriet-expertpanel, dat bestaat uit een diëtist, internist, culinair specialist, mindfulness-coach en personal trainer

– Een weekschema met work-outvideo’s en een (gemakkelijk te printen) weekoverzicht waarop je dagelijks je resultaten kunt afvinken

– Toegang tot de Margriet Zomer Fit Facebookcommunity, waarin je resultaten met andere Margriet-deelnemers kunt bespreken.

Doe jij ook mee? :-)

De belangrijkste tip van diëtist Ukie Harkema op Dag 1 geef ik je hier al mee:

Ben je in het verleden vaker begonnen met afvallen? Dan begon je waarschijnlijk meestal op een maandag, want het weekend wordt vaak als het moeilijkst ervaren. Toch is het verstandiger om op een vrijdag te beginnen. Dan heb je nog goede moed als het lastig wordt. Bovendien doorbreek je daarmee het voorspelbare patroon van ‘op maandag begin ik’.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: Verminder jouw rimpels, 100% natuurlijk 

Leer hoe je jouw huid van binnenuit verzorgt en voedt, want een strakke, mooie huid ontstaat van binnen in ons lichaam (en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant op smeert)

x

Send this to friend