skip to Main Content

In 5 stappen de juiste schoen kiezen

juiste schoen vinden, niet alleen voor bij dat ene jurkje of die leuke broek… Welke schoen of beter gezegd welke hak past het beste bij jouw lichaam?

Voor elke lichaamsvorm is er wel wat wils.

Hieronder geef ik jullie 5 tips voor het vinden van de juiste hak bij jouw figuur.

1. De brede hak

Deze vierkantige stevige hak is geschikt voor meerdere figuren. Van stevige kuiten en enkels tot vrouwelijke rondingen. Deze blokhak is heel comfortabel en laat je benen er bovendien ook nog eens slanker en vrouwelijker uitzien. De blokhak zorgt er ook nog eens voor dat je met een mooiere houding loopt.

Blokhak

2. De stiletto

Stiletto’s zijn vooral geschikt voor vrouwen met slanke enkels en kuiten. Deze naaldhakken verlengen je benen optimaal en geven je een mooie houding. Opletten – Stiletto’s laten je er eerder ‘optisch’ breder uitzien als je gezegend bent met vrouwelijke rondingen, niet doen dus.

Stiletto

3. De sleehak

Wedges of sleehakken zijn uitermate geschikt voor de meeste lichaamstypes. Omdat je ze in verschillende uitvoeringen kan vinden :-) Heb je eerder smalle kuiten? Ga dan voor de smalle sleehak. Heb je eerder bredere kuiten? Kies dan voor een brede sleehak. Op deze manier is je silhouet in balans en geeft de schoen genoeg steun. Als je je benen nog eens extra lang wilt laten lijken, kies je best voor een wedge/sleehak met lage neus.

Sleehak

4. De kegelhak

Typisch aan de kegelhak is dat hij onderaan smal is en breder wordt naar boven toe. Deze hak richt zijn aandacht naar je onderbenen en is dus minder geschikt voor vrouwen met stevige enkels en kuiten.

Kegelhak1

5. De plateauhak

De plateauhak is ideaal voor de kleinere vrouwen onder ons. Met deze hak win je al snel enkele centimeters zonder de pijn die hoge hakken je na een tijdje kunnen bezorgen. Een match made in heaven! Deze schoen maakt je niet alleen extra vrouwelijk, ook je benen lijken gegarandeerd slanker.

Plateauzool

Vond je deze tips leuk?

Deel ze dan zeker via facebook en laat je vriendinnen weten dat Mooi Verouderen er voor jou/hen is :-)

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x