shop

account

zoeken

Probleemhuid? Vaak last van een onzuivere huid?

Heb je een probleemhuid? Vaak last van een onzuivere huid, acné, pukkeltjes of puistjes?

Ik kreeg vorige week een interessante vraag van Brenda en ik denk dat veel lezeressen met dit probleem kampen:

“Hallo Amy,

Ik wil iets bestellen op jouw webshop maar twijfel heel erg tussen de greens power of de Beauty Essentials. Ik heb een probleemhuid, onderhuidse pukkeltjes met heel veel pigmentvlekken. Mijn darmen werken niet goed: soms staat de teller op 10 dagen dat ik niet naar het toilet ben gegaan. Vandaar dat ik denk dat het probleem daarvan komt. Bedankt voor je advies alvast!

Groetjes,

Brenda”

Dag Brenda,

Een gladde verkoper zou je nu waarschijnlijk adviseren om beide producten te kopen, maar zo zit ik niet in mekaar.

Dus hier mijn eerlijk advies…

Ik heb het al heel vaak gezegd: een goede gezondheid (en daarmee ook een gezonde huid) ontstaat van binnen in ons lichaam.

Vooral onze darmen spelen een cruciale rol (en toch hechten veel mensen hier te weinig aandacht aan). Een goede darmwerking is belangrijk voor bijvoorbeeld ons immuunsysteem en ze hebben een directe invloed op onze huid.

Als je vaak last hebt van acné, pukkeltjes, puistjes en andere onzuiverheden in jouw huid, kan je bijna met zekerheid zeggen dat jouw darmen niet functioneren zoals het hoort.

In onze darmen zitten namelijk goede en slechte bacteriën. Ik hoef je waarschijnlijk niet te zeggen dat het goed is om veel van de ene en weinig van de anderen te hebben?

Als je daarnaast nog zegt dat je soms 10 dagen niet naar het groot toilet kan, hoef je niet meer verder te zoeken. Een normale stoelgang is 1x per dag, dus volgens mij heb je ook last van weinig energie (en natuurlijk een opgewollen buik en extra kilo’s dat dit met zich mee brengt)?

Het is duidelijk dat de slechte bacteriën in jouw darmen in de meerderheid zijn en ze zijn niet zo lief voor de goede bacteriën… Ze zorgen voor een probleemhuid en uitbraken van acné en onzuiverheden.

Wat je moet doen, is zorgen dat de goede bacteriën weer in de meerderheid komen en zo de slechte overwinnen.

Mijn advies is daarom om te starten met Greens Power. Ieder schepje levert namelijk massa’s voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, antioxidanten) en miljarden goede bacteriën.

Met ieder schepje dat je (opgelost in een glas water) naar binnen werkt, lever je “soldaatjes” die de vijand gaat overwinnen.

Maar…. dit gaat niet van vandaag op morgen.

Sommige lezeressen bestellen een pot Greens Power en na een week mailen ze me dat ze er weinig van merken. Zo werkt het niet natuurlijk.

Hoe groter de vijand, hoe langer de strijd duurt. Drink een maand iedere dag een schepje, opgelost in water. Drink veel water (ik bedoel minstens 3 liter per dag) om de afvalstoffen af te voeren, eet zo weinig mogelijk suikers en snelle koolhydraten, beperk koffie en alcohol.

Eet veel groenten en fruit, drink smoothies met groenten en fruit als tussendoortjes, eet soep en beweeg iedere dag minstens een uur als je jouw probleemhuid wil aanpakken.

Als je een voorraadje Greens Power in huis wil halen of je wil meer informatie over dit product, klik dan hier.

Groetjes,

Amy

PS: hier zijn een paar reacties van lezeressen die Greens Power al een tijdje gebruiken:

“Ik gebruik Greens Power al jaren en ben er erg
tevreden over. Ik heb hierdoor een regelmatige stoelgang, sterke nagels en vol haar en veel energie! Ik ben fan en zal het zeker blijven gebruiken.” MIEKE

“Heb altijd last van mijn stoelgang gehad. Ging soms 4 dagen niet. Dat probleem is opgelost. Ik gebruik het nu ik denk 1 1/2 jaar. Een cijfer 10 geef ik het.” FERA

“Ik ben al enkele maanden bezig met greens power. Het helpt mij met een vlotte stoelgang. Het is ook echt goed van smaak. Ik raad het iedereen aan en mijn moeder neemt het ondertussen ook en is zeer tevreden”. VICKY

Klik hier als je een voorraad Greens Power in huis wil halen

 

Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag