skip to Main Content

Schoenen te klein of te strak? Door dit trucje passen ze toch!

Iedere vrouw heeft wel een paar schoenen in de kast liggen die prachtig zijn, waarschijnlijk ook duur, maar te klein zijn en dus achterin de kast stof liggen te vangen.

Ikzelf heb ook zo een paar, netjes voor in de zomer, maar HELP als het iets te warm wordt en mijn voeten (niet veel, maar toch!) zwellen, dan zitten ze gewoon veel te strak.

Of, wat ik ook al wel eens gedaan heb. En ik denk jij ook…

Een fashionable paar schoenen gekocht waarvan je eigenlijk in de winkel al wist dat ze niet lekker zitten. Maar ze waren zo mooi en het was het laatste paar in de uitverkoop, dus je moest ze wel meenemen.

Even een dagje inlopen en dan zouden ze vast als gegoten zitten. Niet dus.

Zonde! Dankzij dit trucje kun je ze tóch aan.

Alles wat je moet doen is twee (liefst hersluitbare) zakjes voor 3/4 vullen met water en deze in je schoenen leggen. Vervolgens leg je de schoenen met zakjes en al in de vriezer.

schoenen rekken vriezer

Wanneer het water in de zakjes bevriest zet het uit, waardoor de schoen wordt opgerekt. Daarna voelen ze vaak al een stuk comfortabeler. Toch nog te krap? Dan herhaal je hetzelfde ritueel gewoon nog een keer.

Wat je ook kan doen – en dat heb ik van mijn grootmoeder – is een goed natte krant in je schoenen frommelen en wachten tot deze volledig opgedroogd is.

schoenen krantenpapier

Of je kan natuurlijk ook aan je schoenenverkoper vragen of ze de schoenen een nachtje op de ‘spanner’ kunnen zetten.

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x