skip to Main Content

Schoenen te klein of te strak? Door dit trucje passen ze toch!

Iedere vrouw heeft wel een paar schoenen in de kast liggen die prachtig zijn, waarschijnlijk ook duur, maar te klein zijn en dus achterin de kast stof liggen te vangen.

Ikzelf heb ook zo een paar, netjes voor in de zomer, maar HELP als het iets te warm wordt en mijn voeten (niet veel, maar toch!) zwellen, dan zitten ze gewoon veel te strak.

Of, wat ik ook al wel eens gedaan heb. En ik denk jij ook…

Een fashionable paar schoenen gekocht waarvan je eigenlijk in de winkel al wist dat ze niet lekker zitten. Maar ze waren zo mooi en het was het laatste paar in de uitverkoop, dus je moest ze wel meenemen.

Even een dagje inlopen en dan zouden ze vast als gegoten zitten. Niet dus.

Zonde! Dankzij dit trucje kun je ze tóch aan.

Alles wat je moet doen is twee (liefst hersluitbare) zakjes voor 3/4 vullen met water en deze in je schoenen leggen. Vervolgens leg je de schoenen met zakjes en al in de vriezer.

schoenen rekken vriezer

Wanneer het water in de zakjes bevriest zet het uit, waardoor de schoen wordt opgerekt. Daarna voelen ze vaak al een stuk comfortabeler. Toch nog te krap? Dan herhaal je hetzelfde ritueel gewoon nog een keer.

Wat je ook kan doen – en dat heb ik van mijn grootmoeder – is een goed natte krant in je schoenen frommelen en wachten tot deze volledig opgedroogd is.

schoenen krantenpapier

Of je kan natuurlijk ook aan je schoenenverkoper vragen of ze de schoenen een nachtje op de ‘spanner’ kunnen zetten.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend