Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Stijlvol voor de dag? Let op de details!

Bron foto + artikel: zininmeer.be

In mijn job als Kleur-, Stijl- & Imagocoach krijg ik dagelijks (of toch wekelijks) de vraag hoe je er ‘gemakkelijk’ stijlvoller of zelfzekerder kan uitzien.

Lees: zonder veel geld uit te geven en zonder veel moeite te doen ;-)

Als je let op enkele belangrijke details zal je er altijd zelfzeker, stijlvol en mooi uitzien. Iedere vrouw is anders en heeft een persoonlijke stijl, maar er zijn enkele universele waarheden.

Veel vrouwen zijn bang dat ze om er anders of beter uit te zien massa’s geld moeten uitgeven… Niets is minder waar! Kijk eens kritisch naar je garderobe en zie hoe je met een paar kleine aanpassingen een groot effect kunt bereiken.

Onderstaand artikel op ‘zininmeer’ geeft je alvast 6 tips om er stijlvoller en zelfzekerder uit te zien – ik had het zelf niet beter kunnen zeggen!

Hier alvast een opsomming van de hoofdpunten, wil je meer lezen, klik dan onderaan verder naar het origineel artikel.

1. De juiste maat (zoooooo belangrijk!)
2. Wees sexy zonder op stijl in te leveren
3. Kleed je naar je leeftijd
4. Mensen horen jou te zien, niet je outfit
5. Het mama-syndroom
6. Snelle tips voor iedere dag

Klik hier verder naar ‘Stijl zit ‘m in de details’ op zininmeer.be

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy