skip to Main Content

Suikerontharing – 100% natuurlijk en veilig ontharen

Afgelopen maandag was het hier in Peer avondmarkt. Mijn man vindt er niets aan, maar ik ‘moet’ er gewoon ieder jaar naartoe. De gezellige drukte, koopjes én nieuwigheden.

Zo kwam ik er ook het kraampje van Britt van Beauty Active tegen.

In eerste instantie begreep ik het niet goed, een schoonheidsinstituut dat suikerspinnen aan het maken was en gratis uitdeelde aan de klanten?

Tot ik even in het kraampje keek en meteen de ludieke en luchtige actie begreep, ze waren volop bezig met suikerontharingen te doen en de bijhorende uitleg te geven :-)

De kindjes blij met hun suikerspin en mama nieuwsgierig naar deze natuurlijke ontharing!

Ik deel even de info met je, volgens mij meer dan de moeite waard om eens te proberen.

En dat ga ik ook doen, ik heb meteen een afspraak gemaakt om het uit te testen, binnenkort dus hier zeker meer daarover ;-)

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke ingrediënten.

Suikerontharing gebeurt steeds op je eigen lichaamstemperatuur, dus je hebt geen kans op verbranding.

De suikerpasta is ook wateroplosbaar, dus je hebt na de behandeling géén klevende resten op je huid of je kleding zoals je bij traditioneel harsen wel vaak hebt…

What’s not to love?!

Verder is deze manier van ontharen zo goed als pijnloos en heb je veel minder (of bijna geen) last van ingegroeide haartjes, omdat de suiker de haartjes niet afbreekt. Ook irritaties en allergieën zijn herleid tot een minimum bij suikerontharing.

Een suikerbehandeling doet echter meer dan ontharen alleen: ze zorgt ook voor een peeling van de dode huidcellen.

Extra pluspuntje: suiker maakt je huid zacht, waardoor er geen beschadigingen of allergische reacties optreden. Zodoende is deze methode geschikt voor alle huid- en haartypen.

Na verloop van tijd leiden de behandelingen tot sterk verminderde haargroei. De haren komen elke keer dunner terug. Na slechts enkele behandelingen is er duidelijk verschil merkbaar met traditionele harsen.

Er zijn geen grenzen, alle lichaamszones – ook de meest gevoelige – kunnen behandeld worden met suikerontharing, van je wenkbrauwen tot je tenen ;-) Ook geschikt voor mannen!

Met suikerontharing geniet je van een fantastisch resultaat, een zijdezachte huid en bovendien is het pure wellness!

Stay tuned – binnenkort lees je hier mijn review over deze natuurlijke suikerontharing :-)

 

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: Verminder jouw rimpels, 100% natuurlijk 

Leer hoe je jouw huid van binnenuit verzorgt en voedt, want een strakke, mooie huid ontstaat van binnen in ons lichaam (en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant op smeert)

x

Send this to friend