Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Waarom ben ik vaak zo moe?

Herken je het volgende – Goed geslapen hebben maar toch nog moe zijn?

Waar komt die vermoeidheid dan vandaan, hoor ik je al denken!

Wel, in dit artikel van Gezondheid Rubriek las ik dat het om verschillende redenen kan zijn.

En, er staat gelukkig ook de oplossing bij ;-).

– Misschien ben je moe omdat je te lang stil zit. Dat kan voor de tv, of op het werk zijn bijvoorbeeld. Strek daarom regelmatig je benen!

– Ben je altijd gehaast? Liefst 3 dingen tegelijk aan het doen? Je kan je dan beter concentreren op 1 ding en dit goed afwerken. Dat zou minder energie kosten.

Piekeren is nog zo’n energievreter. Niet doen dus. Over een oplossing mag je wel piekeren ;-).

– Je houding is ook belangrijk. Als je niet recht ziet moeten je spieren namelijk harder werken om je overeind te houden. Rug netjes recht houden dus!

– Zorg ervoor dat je genoeg drinkt. Je lichaam zal zo optimaal kunnen functioneren.

– Je hebt besloten om deze keer te volharden in je dieet. Let toch goed op dat je niet alleen lege calorieën binnenkrijgt, maar ook genoeg vitaminen en mineralen. Dit ook weer om je lichaam optimaal te laten functioneren.

– Probeer de uren achter de tv en pc per dag beperkt te houden. Je hoeft echt niet (hoe moeilijk het ook is) elke 5 minuten je mail of de nieuwswebsites te checken ;-).

– Tot slot kan het nog dat je teveel snelle koolhydraten binnenkrijgt. Hierdoor krijg je even een boost, maar snel genoeg erna weer een dipje! Opteer dus voor trage koolhydraten.

– Vaak gaat vermoeidheid ook gepaard met stress.

– Jouw lichaam heeft tekorten aan de aminozuren L-glutamine, L-fenylalanine, L-tryptofaan en L-tyrosine.

L-glutamine wordt aangeraden bij vermoeidheid en depressies en is nodig voor een normale werking van ons geheugen. Daarnaast is het effectief bij eetbuien en zin in zoet.

L-fenylalanine heeft een directe invloed op ons energieniveau en humeur.

L-tryptofaan is de grondstof van serotonine, het “feel good- hormoon. Een tekort aan serotonine kan leiden tot depressies, angsten, slapeloosheid en stemmingswisselingen.

L-tyrosine heeft een rechtstreekse invloed op ons energieniveau en is belangrijk voor een goede vetverbranding omdat het nodig is voor een goede werking van onze schildklier. Het wordt toegediend bij mensen met een te laag energiepeil, angsten of een verminderde sex-drive.

Zelf neem ik iedere dag 6 tabletjes Beauty Essentials in. Dit is een hoogwaardig aminozurencomplex dat mijn lichaam alle aminozuren geeft die het nodig heeft. Het is zelfs het enige product dat ik altijd meeneem op vakantie.

Want aminozuren zijn niet enkel nodig om minder rimpels, sterkere nagels en een mooie huid te krijgen maar ze zijn ook noodzakelijk voor ons energieniveau.

Als je vaak moe bent en meer energie wil, raad ik je aan om gedurende een aantal maanden jouw voorraden aminozuren aan te vullen met Beauty Essentials.

Dit product is 100% natuurlijk en veilig. Aminozuren komen van nature in ons lichaam voor, het is dus geen vreemde stof die je in jouw lichaam brengt: het “enige” dat Beauty Essentials doet is de voorraad aminozuren weer aanvullen.

Klik hier als je interesse hebt om dit product in huis te halen

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy