skip to Main Content

Werkt nachtcrème echt beter als je slaapt?

Nachtcrèmes zouden ’s nachts beter werken omdat de huid de werkzame stoffen beter opneemt als je slaapt.

Maar klopt dat wel?

Een tijdje geleden schreef ik al dit artikel ‘Nachtcrème smeren, ja of neen?’

Een quote hieruit is het volgende:

’s Nachts is er ogenschijnlijk rust, maar is het herstelwerk aan de huid tweemaal zo intensief als overdag. Tussen elf uur ’s avonds en drie uur ’s morgen delen de cellen zich acht keer sneller. Gifstoffen worden afgevoerd, vetten aangemaakt en de vochtbalans hersteld. Daarnaast is de huid ‘s nachts ook ontvankelijker voor werkstoffen, omdat hij warmer is en dus beter stoffen opneemt.

Beautyjournaal onderzocht of de ‘warmere’ temperatuur van ons lichaam en onze huid invloed heeft op de werking van een nachtcrème.

Klik hier verder naar het artikel om de conclusie te lezen.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend