Zeg vaarwel tegen hangende oogleden met slechts één ingrediënt!

Hangende oogleden hebben heel vaak gewoon met huidveroudering te maken. Externe factoren kunnen hier nog eens een extra invloed op uitoefenen.

Eens hangende oogleden (beter bekend als droopy ogen) verschijnen, blijven deze vaak zo. In sommige gevallen kunnen deze na verloop van tijd verergeren en in uitzonderlijke gevallen verdwijnen ze vanzelf weer.

Voor alle vrouwen die niet tot de uitzonderingen behoren deel ik vandaag een simpel en natuurlijk middeltje dat uit slechts één ingrediënt bestaat. Je hoeft hiervoor heus geen dure crèmes meer te kopen (die vaak toch niet doen wat ze beloven).

Wat heb je nodig?

  • 1 eiwit
  • een gaasje

Hoe maak je het?

  • Je hoeft enkel de gaasjes in het eiwit te weken

Hoe gebruik je het?

  • Reinig je ogen met een zachte make-up remover
  • Wacht tot je oogleden droog zijn
  • Leg de gaasjes geweekt in eiwit op je gesloten oogleden
  • Wacht tot het eiwit droog is
  • Verwijder de gaasjes
  • Reinig je oogleden met lauwwarm water

Herhaal dit een 2 à 3 keer per week.

Eiwit herstelt de elasticiteit van je huid en zorgt ervoor dat de huid van je oogleden terug strakker wordt. Na 2 weken zie je al opmerkelijke resultaten.

EXTRA TIP: veel vrouwen beseffen niet dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Groetjes

Amy x

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?