Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

Verkouden? Waarom deze gemberthee een wondermiddel is!

Zoals je waarschijnlijk al weet, is gember een plant met heel wat geneeskrachtige eigenschappen.

De actieve verbindingen van gember hebben sterke antibacteriële, antischimmel en antivirale eigenschappen. Hierdoor verlichten ze heel wat symptomen en verzachten ze ook de pijn.

Gember helpt ons lichaam ook om infecties op volledig natuurlijke wijze te stoppen, daarom is volgende thee een zeer goede behandeling bij griep en verkoudheid.

Ik vermoed dat deze met de ijskoude temperaturen wel van pas gaat komen ;-)

Wat heb je nodig?

  • 5 dunne schijfjes rauwe gember
  • Ongeveer een halve liter water
  • Rauwe honing

Hoe maak je het?

Breng het water in een kleine pan aan de kook en voeg er vervolgens de schijfjes gember aan toe. Eenmaal aan de kook zet je het vuur iets lager en laat je het ongeveer een kwartiertje pruttelen.

Haal de schijfjes gember uit de pan en giet de thee in een tas. Voeg nu pas een lepeltje rauwe honing (naar eigen smaak) toe.

Hoe gebruik je het?

Drink dagelijks 1 à 2 tassen van deze heerlijke gemberthee!

Meer lezen over gember en hoe je dit kan gebruiken?

Herlees zeker onderstaande artikels:

Amandel-gember smoothie voor een stralende huid’.

‘Citroen-gember siroop voor een betere vetverbranding’.

Groetjes,
Amy x

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy