Content voor Ingelogde Gebruikers

Tips om pijnloos je wenkbrauwen te epileren

Je wenkbrauwen epileren is niet altijd een lachertje…

Voor veel vrouwen is het bijwerken van hun wenkbrauwen een vorm van zelfpijniging, anderen hebben schrik dat ze zullen overdrijven om met een zo goed als naakt gezicht te eindigen.

Pas deze tips toe, en het zal een stuk gemakkelijker gaan!

Alles begint bij de aankoop van een degelijke pincet. Kies voor een exemplaar met een fijne tip. Het beste is om hier wat meer aan uit te geven, maar dit gaat lang mee.

Vervolgens was je je gezicht met warm water. Door het warme water openen de haarfollikels zich namelijk, waardoor de haartjes makkelijker te verwijderen zijn. Dep droog met een handdoek, gebruik zeker geen scrub.

Breng een lotion aan. De haartjes van de wenkbrauwen worden hierdoor zachter. Ook kan je een olie gebruiken die kalmerend werkt. Zorg wel dat deze goed ingetrokken is en dat je wenkbrauwen droog zijn voor je begint, want anders zal het moeilijker worden om de haartjes uit te trekken…

Trek de haartjes uit in de richting waarin ze groeien, vaak is dit van je neus naar je haarlijn. Zo voorkom je dat de haren later ingroeien. Hou het pincet vast zoals een potlood, met je vrije hand trek je je vel goed strak.

Toch nog pijn achteraf? Ga dan met een ijsblokje over je wenkbrauwen om de pijn te verzachten.

PS: Heb je dit artikel al gelezen? Zeker doen! ‘Verzorgde wenkbrauwen zijn de goedkoopste facelift’

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging op latere leeftijd, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor de rijpere huid" gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.