Tips om pijnloos je wenkbrauwen te epileren

Je wenkbrauwen epileren is niet altijd een lachertje…

Voor veel vrouwen is het bijwerken van hun wenkbrauwen een vorm van zelfpijniging, anderen hebben schrik dat ze zullen overdrijven om met een zo goed als naakt gezicht te eindigen.

Pas deze tips toe, en het zal een stuk gemakkelijker gaan!

Alles begint bij de aankoop van een degelijke pincet. Kies voor een exemplaar met een fijne tip. Het beste is om hier wat meer aan uit te geven, maar dit gaat lang mee.

Vervolgens was je je gezicht met warm water. Door het warme water openen de haarfollikels zich namelijk, waardoor de haartjes makkelijker te verwijderen zijn. Dep droog met een handdoek, gebruik zeker geen scrub.

Breng een lotion aan. De haartjes van de wenkbrauwen worden hierdoor zachter. Ook kan je een olie gebruiken die kalmerend werkt. Zorg wel dat deze goed ingetrokken is en dat je wenkbrauwen droog zijn voor je begint, want anders zal het moeilijker worden om de haartjes uit te trekken…

Trek de haartjes uit in de richting waarin ze groeien, vaak is dit van je neus naar je haarlijn. Zo voorkom je dat de haren later ingroeien. Hou het pincet vast zoals een potlood, met je vrije hand trek je je vel goed strak.

Toch nog pijn achteraf? Ga dan met een ijsblokje over je wenkbrauwen om de pijn te verzachten.

PS: Heb je dit artikel al gelezen? Zeker doen! ‘Verzorgde wenkbrauwen zijn de goedkoopste facelift’

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?