Content voor Ingelogde Gebruikers

Doe jij al aan multi-masking?

Multi-tasking ken ik – ben ik zelfs héél erg goed in ;-)

Maar de meest recente trend op het gebied van huidverzorging is multi-masking!

Dit is een schoonheidstrend die gebaseerd is op specifieke verzorgingen, afgestemd op de specifieke behoeften van de huid. Het belooft meteen resultaat, net omdat je zo gericht te werk gaat.

Een paar weken geleden schreef ik al onderstaand artikel met de vraag:

‘Geef jij je huid wel eens een detox?’

Rond het wisselen van de seizoenen krijgt ons lichaam het vaak moeilijk. En daarbij vooral onze huid – die tenslotte ons grootste orgaan is. Tijdens deze wisseling van seizoenen én bijhorende temperaturen krijgen meer vrouwen last van hun huid, acné, roodheid, een droge huid, …

Daarom probeer ik deze seizoenswisseling iedere keer aan te houden om mijn huid eens te detoxen.

Daarnaast is multi-masking een nieuwe trend die onze huid een hele zomer lang fris en zacht belooft te houden.

Ik heb je al eens eerder verteld dat we onze huid kunnen onderverdelen in verschillende zones – dit noemen we facemapping – elke zone heeft dan ook haar eigen specifieke behoeftes qua verzorging.

Klik hier verder voor meer informatie omtrent facemapping.

Het komt er dus op aan de juiste verzorging – het juiste masker – op de juiste plaats aan te brengen. Met een verzorging die 100% op maat is dus :-)


banner-4-stoffen-cremes-smeren


Breng een eerste masker (specifiek voor irritaties) aan op je kin om komaf te maken met puistjes die opduiken zodra de huid geïrriteerd is. Werking: ontgiften en opklaren.

Breng een tweede masker aan op je voorhoofd om glans door overtollige talgproductie tegen te gaan. Werking: zuiveren en mat maken.

Breng tot slot een derde masker aan op de middelste gelaatszone om roodheid te verzachten en voor een egale en zachte teint. Werking: peelen en glad maken.

Even laten inwerken – ondertussen kan je nog even aan multitasking doen – en daarna met lauwwarm water afspoelen.

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging op latere leeftijd, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor de rijpere huid" gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.