skip to Main Content

Doe jij al aan multi-masking?

Multi-tasking ken ik – ben ik zelfs héél erg goed in ;-)

Maar de nieuwste trend op het gebied van huidverzorging is multi-masking!

Dit is een schoonheidstrend die gebaseerd is op specifieke verzorgingen, afgestemd op de specifieke behoeften van de huid. Het belooft meteen resultaat, net omdat je zo gericht te werk gaat.

Een paar weken geleden schreef ik al onderstaand artikel over het correct verzorgen van je huid in de herfst/winterperiode.

‘Zorg voor een juiste huidverzorging tijdens de herfst/winter.’

Rond het wisselen van de seizoenen krijgt ons lichaam het vaak moeilijk. En daarbij vooral onze huid – die tenslotte ons grootste orgaan is. Tijdens deze koude en gure periodes krijgen meer vrouwen last van hun huid, acné, roodheid, een droge huid, …

Multi-masking is een nieuwe trend die onze huid een hele winter lang fris en zacht belooft te houden.

Ik heb je al eens eerder verteld dat we onze huid kunnen onderverdelen in verschillende zones – dit noemen we facemapping – elke zone heeft dan ook haar eigen specifieke behoeftes qua verzorging.

Klik hier verder voor meer informatie omtrent facemapping.

Het komt er dus op aan de juiste verzorging – het juiste masker – op de juiste plaats aan te brengen. Met een verzorging die 100% op maat is dus :-)


banner-4-stoffen-cremes-smeren


Breng een eerste masker (specifiek voor irritaties) aan op je kin om komaf te maken met puistjes die opduiken zodra de huid geïrriteerd is. Werking: ontgiften en opklaren.

Breng een tweede masker aan op je voorhoofd om glans door overtollige talgproductie tegen te gaan. Werking: zuiveren en mat maken.

Breng tot slot een derde masker aan op de middelste gelaatszone om roodheid te verzachten en voor een egale en zachte teint. Werking: peelen en glad maken.

Even laten inwerken – ondertussen kan je nog even aan multitasking doen – en daarna met lauwwarm water afspoelen.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend