Content voor Ingelogde Gebruikers

Zware en vermoeide benen? Voeg deze voedingsmiddelen toe aan je menu

Vermoeide en zware benen kunnen ervoor zorgen dat bloed en vocht zich opstapelen in je kuiten en enkels.

Dit is voor vele vrouwen (helaas) een dagelijkse realiteit en kan daarnaast ook nog eens een bron zijn van vervelende pijn.

De oorzaak van dit probleem ligt in een slechte bloedcirculatie in de benen, een aandoening die vaak erfelijk is, maar ook veroorzaakt kan worden door een zittende levensstijl of een slecht eetpatroon.

Oei, ik zit met een combi: ik zit vaak achter mijn laptop, mijn voedingspatroon kan altijd beter en mijn mama heeft ook veel last van vermoeide benen :-(

Een tijdje geleden schreef ik al onderstaand handig artikel over zware en vermoeide benen:

‘8 tips tegen zware en vermoeide benen’

Vandaag wil ik je over hetzelfde thema nog wat extra tips geven, maar dan op het gebied van voeding.

Je weet waarschijnlijk al wel dat het van groot belang is om je zoutopname zo veel mogelijk te beperken om zo je bloedsomloop te bevorderen.

Ik vond in een artikel op gezonderleven.com 6 voedingsmiddelen die je snel van deze zware en vermoeide benen kunnen afhelpen.

Wanneer je elke dag (een beetje) beweegt en de volgende voedingsmiddelen aan je menu toevoegt, zal je snel verbetering opmerken.

1. Voedingsstoffen rijk aan vitamine C
2. Gember
3. Pompoenpitten
4. Knoflook en water op een lege maag
5. Watermeloen
6. Kurkuma

Klik hier verder naar het origineel artikel voor meer uitleg waarom deze 6 voedingsmiddelen zo goed werken.

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging op latere leeftijd, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor de rijpere huid" gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.